14.12.2011

Lahjatoiveita

Pikkusiskoni oli näreissään, kun tänäkin vuonna laitoin sähköpostilla perheenjäsenilleni, eli tontuille, kirjeen lahjatoiveistani. Näreys johtui kuulemma siitä, ettei voi olettaa noin vain saavansa kaikkea mitä haluaa. Jäin hieman ihmettelemään tätä, koska eikö joululahjojen antamisessa ole kysymys toiveiden täyttämisestä? Ehkä kirjeet joulupukille ovat jääneet lapsuuteen, ja toivomukset jääneet samalla menneisyyteen. Nyt meidän perheessämme halutaan yllättää iloisesti. Mielstäni joululahjavinkkien antaminen läheisille on kuitenkin jopa suotavaa: joskus lahjojen keksiminen voi  käydä työstä. Itse yritän välttää lahja-ahdistuksen miettimällä joululahjoja jo lokakuusta lähtien. Kirjoitan ideoita ylös, jotta en unohtaisi niitä. Niinpä kovin kauheaa stressiä ei joulukuulle pakkaudu. Kaikkia joululahjoja en ole vielä ehtinyt ostaa, ja suurimmaksi ongelmaksi on osoittautunut hyvien ideoiden kesken tehtävät valinnat. Mikä olisi sittenkin se paras lahja... 

Rakas Joulupukki, tässä omat toiveeni:

Sukkahousut ovat vaatekkaappini kulmakiviä. Hyviä on vaikea löytää, ja kriteerini ovat nykyään aika korkealla. Saa olla vain yksi haarasauma, hyvä materiaali ja mielellään kantapää ommeltuna.
Lapsuuden elokuvien ehdoton klassikko uupuu hyllystäni dvd-versiona.
Liikuntapassi läheiseen kuntokeskukseen, kiitos. Siellä on vain niin kivat ohjaajat ja monipuoliset tunnit!

OBH nordican leipäkone. Olisi ihanaa syödä tuoretta leipää kaupan valmiiksi siivutettujen tusinapussien sijaan!
Minulla on Joka tyypin kaavakirja I, joten myös kakkonen pitää omistaa :).
Tutkiessani eilen blogini hallintaa huomasin, että on olemassa tilasto-välilehti. Sinne on merkattu kuinka paljon kävijöitä blogillani on ollut ja mistä maista kävijät ovat. Olin aika hämmästynyt, kun neljän vuoden aikana blogissani on visiteerannut yli 11 000 ihmistä! Myös se, että kävijöitä on joka kuukausi ja suunnilleen  joka päivä, oli yllätys. Olen ajatellut, että blogiani ei lue kukaan muu kuin minä itse :D. Myös se oli yllättävää, että aika paljon lukijoita minulla on ollut Yhdysvalloista ja Tsekistä. Tunnen itseni uudella tavalla motivoituneeksi näiden tietojen johdosta! Kiitos kaikille lukijoille!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

1 kommentti:

Torstai kirjoitti...

Oi alias,
ja blogin tilastot on hauskoja välillä katsella
esim. millä hakusanoilla on tullut ihmisiä blogiin
:)