23.12.2011

Joulupukin töissä

Eilisen käärin lahjoja pakettiin: oli pehmeää ja kovaa, laatikon mallista ja epämääräistä kasaa... Suurin osa on nyt paketoitu! Myös Monmon kävi auttamassa pakettien kanssa. Ja onnistui paketoimaan laatikosta pehmopaketin näköisen :D. No, ei se mitään, onpahan lahjansaajan (eli äitini) entistä vakeampi arvata sisältöä. Tänä vuonna halusin itse koristella myös paperit. Useimmat kuviolliset lahjapaperit ovat ilmeisesti niin paljon muovia, ettei niitä voi lainkaan kierrättää. Olenkin jo monena vuotena ottanut seikan huomioon ja ostanut kierrätettävää lahjakäärettä. Olen myös useana vuonna paketoinut lahjani sanomalehteen. Niistä tulee sillä laillakin tosi kivoja! Tämän vuoden koristeluista tuli kyllä varsin kotikutoisen näköisiä, mutta olen ihan tyytyväinen :).

Homma menee tästä eteenpäin näin: ajan laina-auton takaisin äidille, jotta hän pääsee joulukauppaan, teemme joitain ruokia ja siivoamme äidin luona, missä siis vietämme joulun. 26. päivänä hyppäämme Jannen kanssa junaan ja matkustamme Jannen parheen luo Rovaniemelle (porojen ja joulupukin ihmekaupunkiin :D). Sitten palaamme jo ilmeisesti seuraavana päivänä takaisin. Ehdin mahdollisesti nähdä rakkaita ystäviäni siinä välissä, kunnes onkin jo uusi vuosi. Sen vietosta ei ole vielä ihan 100% suunnitelmaa.

Aion syödä, nauttia siivoamisesta, koristelusta ja muusta valmistelusta! Sekä tietysti sekä lahjojen antamisesta että saamisesta! Tänä vuonna olen odotellut omia lahjojani aika hilpeänä ;). Näyttää kyllä epäilyttävästi siltä, että siskontyttöni lahja ei ehdi tulla, koska tilasin sen netistä. Aikoja sitten! Mutta heidän palvelunsa on ruuhkautunut tjs. Jos pakettia ei tänään kuulu, ei se jouluksi luonnollisestikaan ehdi.

Superihanaa Joulua kaikille lukijoille!
Superfantastic Christmas to all my readers!

1 kommentti:

Emunen- kirjoitti...

Hyvää jouluu :)