3.7.2012

Monivärjäys vaan ei liukuvärjäys

Selitettyäni pitkät pätkät liukuvärjäyksestä totesin, etten oikeastaan tykkääkkään siitä :D. Ehkä koin överit kaikkien kuvien ja pohdintojen jälkeen. Kävelin kampaajalle lopulta saman tyyppisen kuvan kanssa kuin tämä:
Tarkoitus oli siis värjätä latvoja tummemmaksi ja laittaa sekaan vaaleaa raitaa. Tällä kertaa kampaajareissu meni nappiin :). Kampaaja oli mukava ja teki ehdotuksia kuin ammattilainen. Tykkään itse lopputuloksesta tosi paljon, vaikkei se mitenkään radikaali olekaan. Valokuvissa värieroja on hankala erottaa, mutta toisessa kuvassa erot näkyvät selvimmin.


Kampaaja työkavereineen ihasteli kovasti omaa väriäni, samoin kuin hiuksen kiiltoa ja kuntoa. Hän ei halunnut tehdä tukasta liian värjätyn näköistä, wich is fine with me, enhän halunnutkaan värjätä koko päätä. Tukkaan tuli kahta eri sävyistä tummanvaaleaa/vaaleanruskeaa ja vaaleita raitoja. Raidat raikastivat kivasti yleisilmettä. Huonot latvat poikkaistiin myös pois. Kerrankin oli kiva fiilis kampaajalta lähtiessä! Palaan Ugly Ducklingiin varmasti uudestaan! En malta odottaa, miltä tukka näyttää kiharrettuna :).

P.S. Haluan mansikoita! Menen ja ostan laatikollisen ja syön ne kaikki. Piste.

Ei kommentteja: