7.7.2012

Soft hotness

Kuumina päivinä on helpointa laittaa hiukset kiinni. Muuten niska hikoaa ja hiukset takertuvat nihkeään ihoon. Hiuksiini tunkemieni mömmöjen ansiosta ne pysyvät kiinni melkein itsestään. Tosin minua harmittaa hieman, etten ole onnistunut loihtimaan vastaavaa lookkia kuin kampaaja. Silloin kaikki uudet sävyt tulivat niin hyvin näkyviin. En ymmärrä mitä hän teki, että sai tukastani niin siistin ja kiiltävän. 
Näissä vaatteissa ajattelin hiihdellä tämän päivän.Janne lähti eilen Rovaniemelle mennäkseen metsään. Nyt ihanimmilla helteillä Janne tahtoo mennä metsään istumaan miljardien hyttysten keskelle! Nyt on erittäin hyvä hyttysvuosi ja siellä korvessa on kuulemma ötökkää mustaksi sumuksi asti. Nyt minulta sitäpaitsi puuttuu rantaseura... Huomenna sataa ja on viileämpää ja ensi viikko on ennustusten mukaan sadetta. Että sittenpä sitä ehtii kyyhöttää taas sisällä - ja silti, täällä sitä ollaan koneen ääressä. Plääh. Ajattelin pakata käsilaukkuun kirjan ja lähteä jonnekin. Vaikka nurmikolle tai penkille lukemaan tai edes jotain.

Sitäpaitsi minulla on aika paha matkakuume, joka todennäköisesti vain pahenee ensi viikon sateiden aikana. Nyyh, jos olisi enemmän rahaa ja jos Janne ei olisi käynyt Saksassa isäni kanssa... Pakenen kohta yksin johonkin Bulgariaan tai jotain :D. Lisäksi haluaisin käydä melontakurssin, mennä Savonlinnan oopperajuhlille, joilla esitetään Taikahuilua ja Aidaa. Tämän lisäksi suunnittelin ystäväni Monmonin kanssa suomirundia...Saas nähdä mitä näistä oikeasti pääsen toteuttamaan, rahatilanne on nimittäin historiallisen huono! On totta, että sain palkan, mutta laitoin sen kokonaan säästöön.

Ei kommentteja: