27.5.2014

Aikaa, joka valuu sormien välistä.

En tiedä vaivaako muita bloggaajia sellainen käytännön elämän ongelma kuin väsyneeltä näyttäminen. Nykyään yksi uusi haaste kuvia ottaessa on se, että näytän tosi väsähtäneeltä, missä on tietenkin ihan perääkin. Haluaisin kuitenkin pitää blgin sen verran ihannemaailmana, ettei tarvitsisi väsynyttä naamaa katsella täälläkin, kun sitä peilistä joutuu tosielämässä tiiramaan ihan tarpeeksi. Usein se yllättää kuinka paljon energianpuute kuviin heijastuu. Jotenkin tuntuu, että jopa muille on helpompi feikata kuin kameralle. Silmät ovat puoliummessa, mustat silmänalukset korostuvat, ryhti on huono ja ilme iloton. Se kyllä auttaa, että yrittää keskittyä siihen, miltä se pärstä näyttää. Että tällaisia ongelmia ;). Tässä muuten kesäbiisien ykkönen tänä vuonna:








Tänään on yllä uusi kirppishame ja jokin aika sitten Lindexin alesta ostettu paita. Yllättävän hyvin menevät yksiin kuvioiden puolesta. Tajusin muutenkin, että siksi minulla on kesäisin pukeutumiskriisjeä, koska en omista kovinkaan montaa käytänöllistä kesähametta. Muutenkin olen puvustossani panostanut paljon enemmän talvipukeutumiseen, yllättäen. Suomen kesähän on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen :D. Viiden euron pliseerattu vintagehame osoittautui tänään varsin käyttökelpoiseksi. 











Yksi syy siihen, ettei postauksia ole viimeaikoina tullut on, että minulla on ollut kiireitä. Hääsuunnitteluja ja koristeiden väsäämistä, sekä reissu Naantalin kylpylään viime viikonloppuna äidin, serkun ja pikku-Rooran kanssa. Kyllä 3-vuotias nautti kovasti uimisesta! Likka uskalsi ensi kertaa päästää minusta irti, vaikka jalat eivät yltäneet pohjaan! Rohkeasti hän opettelin jaloilla ja käsillä polskimista, eikä olisi vielä kahden ja puolen tunnin jälkeenkään malttanut lähteä. Lisäksi kävimme Muumimaailmassa, joka oli pettymykseksemme kiinni. Näimme kuitenkin muumitalon ja monta muuta ohjelmasta tuttua paikkaa. Muumipeikko ja Pikku-Myy esiintyivät kuitenkin venemessuilla, missä kävimme, joten Roora sai tavata heidätkin. Olihan siinä tapahtumarikas reissu! Muutama kuva on vielä takataskussa. Yritän saada ne blogiinkin.











Olen vähän katkera tästä ilmanalan muutoksesta. Naantalissa oli lähelle 30 astetta koko viikonlopun ajan, mikä oli aivan fantastista. Nyt täällä kotona on 10 astetta. Vähän sellainen olo, että siinäkö se kesä meni... Melkein toppatakin saa laittaa ulos, koska siellä tuulee todella kylmästi! Yritän muistuttaa itseäni, että nyt on vasta toukokuu, joten hyvät ilmat ovat vielä edessä päin. Ovathan?




Ei kommentteja: