6.5.2014

Kuin kirsikankukkia

Hiphei! Päivitystä hääasioihin! Sain viimein postissa kustomoidun hiuskoristeeni! Se oli kauniisti pakattu rasiaan ja vaalenapunaiseen silkkipaperiin. 
Onhan se kaunis! Nyt voin olla tyytyväinen. Koristeen pituus on noin 17 cm eli mistään ihan pikkuruisesta pinnistä ei ole kysymys. Olin huolissani siitä, ettei koriste sovi muihin asusteisiini, mutta huoli oli turha, vai mitä. 

Jopa kengät ovat ok, vaikka eivät ehkä aivan kymppi. Minullahan on olemassa sellainen kyynärpituinen huntu (joka itseasiassa kuvissa), mutta rupesin miettimään aseteltuani hiuskoristeen päähäni, että siihen voisi sittenkin sopia paremmin sellainen birdcage-huntu. Huusinkin vähän extempore sellaisen itselleni huuto.netistä. Kokeilen, josko se sopisi sittenkin paremmin tyyliini. 


Hääjuttuja on edistetty myös selvittämällä vihkimisen järjestymistä, ompelemalla Rooran kukkaistyttömekkoa ja väkertämällä paperiruusuja. Ruusut ovat kauniita, mutta niitä ei ole vielä riittävästi ja lisäksi pitäisi tehdä myös muita kukkia. Minun pitäisi tehdä visiitti Kärkkäiselle hankkimaan kreppi- ja silkkipaperia nyt kun Tiimari on mennyt konkurssiin. Äh, olisi pitänyt ostaa sieltä silloin, kun vielä oli alennuksessa paljon tavaraa. Kyllä minä sieltä usean kassillisen kotiin raahasinkin, mutta olisi näemmä pitänyt ostaa vielä enemmän :D.Ei kommentteja: