31.5.2014

Naantalissa


Viime viikonloppuna olin äidin, serkun ja siskontytön kanssa Naantalin kylpylässä. Meille kävi ihan hirmu hyvä tuuri, koska säät olivat fantastiset koko viikonlopun ajan! Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta, ja oli hellettä. Hotellimme parvekekin oli merelle päin ja sinne paistoi kaunis ilta-aurinko. Saimme siis iltaisin katsella auringonlaskua. Yöpymisiin kuului buffet-aamiainen, maiskis. Lisäksi hotellin vieressä oli pieni hiekkaranta, jossa Roora tykkäsi käydä polskimassa. Ainoastaan se vähän harmitti, että Muumimaailma oli kiinni. Pääsimme kuitenkin avoimesta portista sisään ja näimme muun muassa Muumitalon, jota remontoitiin kesäkuntoon. Naantalissa oli tuolloin myös venemessut, joilla sitten esiintyi muumilaakson väkeä. Roora oli niin onnellinen, kun sai nähdä heidät ja käydä halaamassa :'). 











Kävimme tietysti myös kylpylässä uimassa, ja sekös oli koko viikonlopun paras osa. Ainakin Rooran mielestä! Tyttö on aina ollut hurjan kiinnostunut vedestä ja leikkisi vesileikkejä vaikka kuinka. Uiminen on aina ollut kivaa, mutta myös aika jännittävää. Nyt hän uskalsi ensimmäistä kertaa kokeilla polskia kellukkeilla ihan itse, vaikka ei edes yltänyt pohjaan! Siitä se riemu sitten alkoi ja Roora harjoitteli uimista, altaan reunalta hyppäämistä ja vähän sukeltamistakin kuin viimeistä päivää. Kahden ja puolen tunnin jälkeenkin tyttöä oli vaikea saada lähtemään. Oli se hauskaa katsella, kun toinen oli niin kertakaikkisen riemuissaan ja oppi uusia asioita.











Ihmettelin kyllä, että likat uskalsivat mennä kahlaamaan ja Roora vielä lähes uikin merivedessä, joka oli melkoisen kylmää vielä. Itse en pystynyt oikein edes kahlaamaan :D. Tietysti se auttoi asiaa, että ilma oli lähes 30 asteinen. Olo oli kyllä epätodellinen. Tuntui siltä kuin olisi yhtäkkiä lähtenyt ulkomaille lomalle. Tosi kiva reissu, vaikka olinkin osan siitä tosi poikki. Tällaisia ilmoja odotan kyllä vielä tälle kesälle. 



Ei kommentteja: