6.8.2014

Neon + pastellit



Ihmiset, miten te voitte käyttää helteillä farkkusortseja? Tai siis olen minäkin käyttänyt (tai ainakin yrittänyt), mutta tsiisus. Tuntuu siltä, että alushousut ovat päivän päätteeksi ihan hiestä märät. Pyöräily farkkusortseissa on esimerkiksi ihan tuskaa. Minä viihdyn paljon paremmin ilmavissa hameissa. Huh huh. Nyt saa kyllä olla melkoinen mielikuvitus pukeutumisen suhteen. Toisaalta on ihanaa, kun voi oikeasti vihdoin käyttää ihan kaikkia vuosien aikana kaappiin kerääntyneitä hellevaatteita! Yleensä vuodessa on vain pari päivää, ja silloin tulee aina päätösahdistus, kun haluaisi käyttää mahdollisimman montaa vaatekappaletta lyhyessä ajassa.






Toisaalta mietin tässä yhtenä päivänä, että nyt piisaa sitä kesää, jota on kaksi vuotta saanut odotella. Tässä asussa piipahdin brunssille äitini, hänen miesystävänsä ja siskoni kanssa. Jazzmusiikkia ja New Orleansilaista ruokaa. Musiikki oli jees, ruoka melko keskinkertaista. Oli kuitenkin mukavaa päästä pois kotoa, mikä on ollut nyt viimeaikoina melkoinen haaste. Tosin pelkkä kävely bussipysäkiltä ravintolaan väsytti minut niin, että hyvä kun en nukahtanut naama lautasella. 







Ei ole varmaan vaikeaa arvata, että tästä hameesta on tullut ykkössuosikkini? Malli, pituus ja tekstuuri vain ovat täydelliset. Jos ihan rehellinen olen, niin toppi vaihtui saman sävyiseen T-paitaan viime metreillä. Puuvilla houkutteli sitten loppujen lopuksi enemmän. Hoksasiko joku kuvissa pilkottavat uudet kenkäni? Ostin ne appivanhemmiltani saamillani syntymäpäivärahoilla yoox.comista. Nahkaa ovat ja kustansivat alesta postikuluineen noin 68 euroa, joka ei mieletäni ollut paha. Sitäpaitsi etsin vastaavia kenkiä jo vuosi sitten. Sydämeni hypähti, kun nämä tulivat vastaan! Sekä kengissä että asussa on color block -meininkiä. Yllättävän hyvin neon ja pastellit menevät yksiin. 






I've got some new shoes on and everything is all right...





2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Kiva tuo asu. Oletko ommellut hameen itse?

GloomySunday kirjoitti...

Kiitos! Tätä hametta en ommellut itse, vaan tilasin sen asos.comista.