12.4.2015

Kauan kadoksissa

Kevätaurinko uusilla kotihuudeilla.
Mmm...löysin kaupasta ramen-nuudeleita ja niistä syntyi mitäpäs muuta kuin ramenia. Tällä kertaa kylmäsavulohella.


Voi blogiparkaani! Se on jäänyt täysin ja totaalisen heitteille parin edellisen kuukauden aikana. Itseasiassa minulla ei ole tainnut olla näin pitkää totaalitaukoa sen jälkeen, kun perustin blogin. Ensin selitin tauon muutolla. Muutimme tosiaan Helsinkiin helmikuun lopussa. Muuttopuuhissa menikin paljon aikaa ja erityisesti energiaa. Eikä kuvausystävällisiä paikkoja enää ollut meidän asunnosamme yhtäkään ennen muuttoa - kiitos kaikenmaailman laatikoiden ja sekamelskan. 


Lushin kylpypallo värjäsi kylpyveden viininväriseksi. Toinen kerta omassa kylpyammeessa!
Paprikassa asusti alieni ;).

 Sittemmin aika meni uudessa asunnossa tavaroiden järjestelemiseen ainakin ensimmäisten kahden viikon ajan. Nyt kämppä alkaa olla esittelykunnossa eli kunhan tästä taas kunnostaudun niin esittelen aikaansaannokseni. Meillä on niin paljon enemmän tilaa ja ilmaa asunnossa! Se on ihanaa. Edellinen 47 neliön kämppä oli niin täyteen ahdettu, että hyvä kun itse mahtui liikkumaan tavaran keskellä. Nyt meillä on 13 neliötä lisää ja täällä voi sisustaa: saa lyödä tauluja seiniin ja maalata sydämensä kyllyydestä. Makuuhuone ja terassi ovat erityisesti vielä kehitysvaiheessa, mutta pikkuhiljaa tulee valmista. 


Pääsin kokeilemaan Hot Stones -hierontaa. Oli kyllä rentoutunut olo jälkikäteen rentoutushuoneessa!
Koira odotti äitiä kotiin, kun seurani ei kelvannut, heh.

Viimeiset viikot ovat menneet ompelemiseen, neulomiseen ja pääsiäislomailuun Vuokatissa. Äitini vuokrasi mökin viikoksi ja sinne sijoituimme viettämään kevyttä pääsiäislomaa. Pulahdin kylpylässä ja kävimme keilaamassa. Janne nautti kuntosalista ja saunomisesta. Ompelun puolesta olen pyrkinyt saamaan valmiiksi 1700-luvun asukokonaisuuttani tämän kuun Kevättanssiaisiin, joista olen innoissani! Ihan kaikkea en ole ehtinyt saada valmiiksi, mutta pyllytyyny, hame, mekko ja neulotut hanskat ovat viimeistelyjä vaille valmiita. Yritän vielä saada aikaiseksi lisäksi viitan ja hatun. Katostaan miten ehdin.


Ensimmäinen 1700-luvun neulehansikas valmis. Toinen on kämmenosaa ja peukaloa vaille tehty.
Sain väkerrettyä loman aikana myös pipon siskontytölle. Siihen pitää vielä tehdä rusetti, ohjeisti tyttö.
Summa summarum yritän taas kerätä itseni ja aktivoitua blogin parissa. Jospa uusi kaupunki ja uusi asunto inspiroisivat johonkin vähän uudenlaiseen. Ainakin sisustusjutut ovat nyt ruvenneet kiinnostamaan, kun on jotain, mitä sisustaa. Ehkäpäs sisustus voisi jossain muodossa olla blogissakin uusi aluevaltaus. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!Ei kommentteja: