20.4.2009

Oh spring where are thou?Eilen ulkona näytti tältä. Vimmatunmoinen tuuli ja mieletön lumipyry. Onneksi se ei kestänyt kauan. Tänään on taas aurinkoa, mutta lämpöä taitaa olla vain parin asteen verran. Haloo, nyt ollaan jo ohi hutkikuun puolenvälin! Kyllä se kevät ihan oikeasti saisi pinkaista tännekin päin maailmaa.

Tänään on vapaapäivä. Lukuunottamatta aamun pianotuntia, mutta palasin sen jälkeen vällyjen väliin, joten ei lasketa. Luvassa kaksi kertaa neljän kilometrin pyöräily. Ei kuulosta pahalta, mutta minulle se on aikamoinen matka ja pitänee käydä tankkaamassa energiaa paluumatkaa varten joko äitini luona tai sitten kaupassa. Olen menossa lasten kesäleirien infotilaisuuteen. Ajattelin, että kun minulla on tuota tekemisvapaata aikaa kesäkuun alussa, niin voisin fiksuna mennä vetäjäksi jollekin iloiselle leirille. Ei siitä rahaa saa, mutta kokemusta ja näyttää hyvältä työnantajan näkökulmasta :). Ja mukavaakin se varmasti olisi. 

Koska ulkona ei ole kesä ja joudun pyöräilemään, tämän päivän varusteet ovat sen mukaiset. En ole tainnut vielä esitelläkään Hollannista viidellä eurolla ostamiani Onlyn leggareita. Huivi on samaisesta maasta. 
Tunika on muistaakseni hulluilta päiviltä joitakin vuosia sitten ja neule Vero Moda. Keskittynyt ilme :D. Ja villasukat yhä jalassa. Yritin vieroittua niistä, mutta ei pystynyt, liian hapokasta.Löysin museon kaupasta kivan rintakorun. Olen huonohko käyttämään koruja, mutta rintakorut menevät kivasti. Tämä yksilö on jonkun käsityötä ja takana lukee Ideri tmi.


Opettelin tekemään itselleni ranskanletin! Viimein hiukseni ovat tarpeeksi pitkät. Äsh, nyt pitää lähteä vispaamaan tai myöhästyn!

Ei kommentteja: