29.4.2009

Reissaten ja rällätenLunta ei ole kohta enää ollenkaan. Jyväskylässä oli lämmintä, kun kävin siellä koulun puolesta opintomatkalla. Puolessa tunnissa ehdin napata siitä kirotusta Gina Tricotista nämä:
Ihanan pahmoinen college. Ja maailman rumimmat sukkikset (hennesistä aikoinaan ostetut, siis). Nuo näyttävät pesusta tulleina käyttökelpoisilta, mutta päivän päätteeksi järkyttävät polvipussit ovat ehtineet ilmaantua... Alla Goshan mekko.


Kuten kuvista näkee, tänään ei ole minun päiväni.Erivänkä varjo. Sillä on ilmeisesti hauskempaa kuin minulla :).
Jotain pelottavaa meininkiä...
Mekko, jota ensin dissasin, mutta joka päätyi vaatekkaappiini. Noin parin kympin hintakaan ei kirpaissut. Vyö äidin vanha. Pitsiunelma päätynee vappumekoksi :). Vietän vapun hyvän ystäväni luona Joensuussa. Olen niin onnellinen a) päästessäni tapaamaan ystävääni ja b) pois tästä kaupungista.Seilorihenkinen mekko ensikesää odottelemaan. Kuvassa etumus näyttää jotenkin huonosti istuvalta, mutta oikeasti tämä on aika buubidress.


Mekon takana on yllätys, jonka takia koko vermeen ostinkin. Yleensä en pidä tämmöisistä nyörityksistä, joten poikkeus vahvistakoon säännön.

Palatessani koulukaverin kanssa Jyväskylästä nukahdin takapenkille. Herätessäni ehdotin pissataukoa ja palatessani huoltsikan vessasta toverini ilmoitti, että olimme ajaneet kaksi tuntia väärään suuntaan. Hieman hymy hyytyi. Sain hyvitykseksi ilmaiset pitsat ja limpparin, joten en varsinaisesti valita :).

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!

P.S. Toimitin tekemäni mekon pikkusiskolleni ja se kuulemma istuu täydellisesti. Hän on tyytyväinen, eli olen minäkin :).

Ei kommentteja: