8.10.2009

Festivalfever!

Kuuden päivän lomaputki on nyt ohi. Minulla sattui vain olemaan kalenterissa tyhjää. Mihin käytin aikani? Ööh, nukkumiseen, ulkoiluun, shoppailuun (äks), irkkumusiikin vestivaaleihin, muutamaan koulutehtävään. Ihan ok saldo, vaikka olisin voinut ahkeroida koulun suhteen huomattavasti enemmänkin.

Irlantilaisen musiikin festivaalit olivat aika rock. Kävimme kuuntelemassa jamittelua, katsomassa muun muassa bändejä The soap pig ja Kíla, sekä perhetapahtumassa lauantai-iltapäivällä.


Tapahtumassa oli mukana irlantilaisten koirarotujen esittelyä ja agilitya.


Hop.


Näitä, ilmeisesti vehnäterriereitä, oli paljon ja ne myös olivat sen mukaan äänekkäitä.
Meillä oli kauan sitten tällainen irlanninsusikoira nimeltä Tiina! Se oli ihana koira. Ja nämä isot möllit olivat aivan rauhallisia. Yksi kiinnostui Janskun makkarasta :).

Armas pikkusiskoni oli jättänyt edellisen yön nukkumatta varoitteluistani huolimatta. Oli vähän aneeminen tapaus sinä päivänä...


Live-musiikkia.

Konserttipaikalta.Minä ja äärimmäisen outo asento.
The soap pig.


Suosittelen lämpimästi Kílan tuotantoon tutustumista. Keikka olisi ollut aivan fantastinen, ellei äänentoisto olisi ollut niin surkea. Ovatko kaikki äänisäätäjät kuuroja, vai mikä on homman nimi!? Kaiuttimet olivat aivan liian kovalla, siis niin kovalla, että ääni kiersi ympäri huonetta ikään kuin kaikuna niin ettei kaikkia soittimia enää edes kuullut, puhumattakaan laulusta! Välillä ääni kuulosti niin pahasti joltain tilttaavalta tietokoneelta, että tuntui kuin itse olisi tulossa hulluksi. Poistuimme ennen keikan loppumista, harmi, sillä bändi oli tosi hyvä. Todellakin  toivoisin, että nämä äänihommat saataisiin paremmin hallintaan. Minua kiinnostaa enemmän musiikiin kuuleminen kuin mahdollisimman kova, rääkyvä ääni. Seuraava keikka olikin ääneltään parempi, koska se oli eri tilassa.

Kaiken tämän lisäksi olen ehtinyt käväistä hulluilla päivilläkin. Ryysis ei ollut eilen niin paha kuin olisin odottanut! Tein myös yllättäviä löytöjä, nimittäin villasta tehdyt neuletakki ja paita pääsivät kotiin asti. Yhteishinta oli jonkun muutaman euron yli 50. Molemmat olivat juuri sellaisia, kuin olen etsinytkin! Edullista ja mukiinmenevää! Tänään käyn hakemassa vielä yhden perusmustanperusvillaneuleen benettonin alesta ja sitten  on kaappi päivitetty tätä talvea varten. Minä en yksinkertaisesti pärjää ilman villavaatteita! Nyt kouluun käy matka.
Ei kommentteja: