9.10.2009

Sekalaista

Erään päivän hiuskokeilu.
Tietääkseni minulla on jälleen vapaapäivä :D. Tällä viikolla siis yksi päivä koulua. Yritän kylläkin saada tänään yhden koulutyön lopuun, joten pitäkää peukkuja. 

Täällä leijuu poikkiksen hajusteiden tuoksu ja uusi Tiede-lehtikin (11/2009) putosi eilen postiluukusta. Kyllä alkoi kiehua, kun luin artikkelia Varo hullun leimaa! Käsiteltävänä aiheena on mielenterveys/lääkäritietojen luovuttaminen pankeille, armeijalle, vakuutusyhtiöille, kouluille jne. Tällä hetkellä ainoastaan armeija saa käyttöönsä potilastietoja, mutta käsittelyssä eduskunnassa on tietojen luovuttaminen muillekin, tietyille tahoille. Että kohta eletään yhteiskunnassa, jossa ei koskaan tiedä mitkä tiedot estävät esimerkiksi opiskeluun pääsyn. Jos on joskus ollut vaikka psykologilla, ei välttämättä katsota tarpeeksi tasapainoiseksi ja luotettavaksi opiskelijaksi. Pahimmillaan. Että huhhuh! Tiedä mihin tietojärjestelmiin tämä bloginikin ajan myötä päätyy.

Asiasta kahdenteensataan. Haluan esitellä perimäni upean vintagetakin! Kuva voisi olla parempikin, mutta takki on hieno. Vähän violettiin vivahtavaa sinista villaa ja mustaa samettia, vain kauluksessa on napit. Ei ehkä paras vaate tuulisella säällä, mutta hieno. Tosin lyhensimme tätä äitini kanssa viime vuonna, enne takki oli reilusti yli polven. Hartiat ovat aika reippaat :).
Jatkoksi vielä yksi päivän asu ja jonkin aikaa sitten hennesiltä ostamani ihanan pehmoinen raitatrikoo.

´

Olen alkanut miettiä pitäisikö siirtää tyyliäni simppelimpään suuntaan. Jo jonkin aikaa olen ollut hukassa vaatekaapissani, eli toisin sanoen en löydä sieltä mitään päälle pantavaa. Joskus haluan, että vaatekokonaisuuteni näyttää tietynlaiselta, mutta päällä se ei kuitenkaan tunnu hyvältä. Mikä kummallinen mielen ristiriitaisuus?! Olen tästä johtuen karsinut vaatekkaappini sisältöä pussikaupalla viimeaikoina, laittanut jopa kenkiä pois! Se on helpottanut, mutta aika nopeasti olen täyttänyt tilaa siskoilta saamillani vaatteilla ja uusilla hankinnoilla. Pitäisi löytää jokin selkeämpi linjaus tähän kaikkeen. 


P.S. Minun täytyy keksiä joku keino saada kuvistani parempia. Parempi paikka, parempi valo. Rakeinen laatu alkaa todella ottaa aivoon.Ei kommentteja: