19.8.2008

Doggy style
Hopeiset kaulakorut/ Silver necklaces: Kalevala koru/ Kalevala jewellry
Valkoinen vyö/White belt: kirppis/second hand
Mekko/Dress: Vero Moda
Pallokoru/Necklace with balls: ulkomailta/from abroad
Neuletakki/ Jersey: ulkomailta/from abroad
Punainen vyö/Red belt, Käsirenkaat/Bracelets, Huivi/Scarf: äidin vanha/ mother's old
Sukkikset/Thights: en muista/can't remember


Tässä muutama eri versio samasta mekosta. On se kumma että pari pientä asustetta muuttaa koko kokonaisuuden. Ei ero ole maailmaamullistava, mutta minä olin tyytyväinen vain yhteen näistä. Guess which? P.S. Huivit on nyt se juttu :).

Minun täytyy nyt kyllä pyydellä anteeksi näitä omituisia kuvia, joissa minulta aina puuttuu jalkaterät. Joudun ottamaan kuvat itse ajastimella, eikä ole hyvää paikkaa niin tulos on tämä. Minä olen lohduttoman huono poseeraamaan tai olemaan kuvattavana noin muutenkin. Kun otan kuvat itse, niistä tulee hitusen parempia... Eikö siinä ole muutenkin vähän jotain outoa julkaista kuvia itsestään? Ehkä olen kaappinarsisti.

Here are few different versions of the same dress. It's odd how some small accesories can change the whole thing. Or it feels to be so, the difference isn't huge. I approved only one of these outfits. Geuss which? P.S. Scarfs are so in :).

I have to apologize for these weird pictures where I always lack feet. I will have to take the pictures by myself and I don't have better place to do it. I'm really bad at posing or being pictured. When I take the pictures myself they are a bit better... Isn't there something strange putting your own pictures in internet, anyway? Maybe I'm narcissist in a closet.

En ole ollut kovin ahkera päivittäjä viimeaikoina ja tässä siskoni omistama syy/ I haven't been very hardworking blogger lately and here is the reason owned by my sister:


Ei kommentteja: