8.10.2008

All that fuss over bugs

Koko päviä meni vähän mäskiksi. Koulu ketutti ja huomennakin on kahdeksan aamu. Miksi reilusti yli kaksikymppiset ihmiset voivat sekoilla ja panikoida kuin kuusi vuotiaat jostain aivan triviaalista asiasta? Järkeni valo sammuu pian. No, ei siitä sen enempää.

Tarkoitukseni oli mennä kuudeksi ylioppilasteatterin kahden tunnin tanssikurssille. Olin viistoista minuuttia myöhässä, sillä tyyppi jota olen menossa sijaistelemaan, soitti antaakseen infoa. En kehdannut ehdottaa toista aikaa siinä pelossa ettei toista aikaa ehkä tulisi. Myöhästyin siis vartin vain pälähtääkseni mustaan huoneeseen katsomaan jotain sex&suffering (and rock'n roll)  nykytanssivideota. Tanssijat olivat kyllä lahjakkaista, mutta ehkä vähän aiheen käsittely, 40 minuutin pituus ja korvia riipivä musiikki verottivat minun katselukokemustani. Videon loputtua kysyimme mitä tehdään, vastaus hämärä: tää oli tässä. Että sallainen tanssikurssi. Järkyttyneenä tapahtuneesta eksyin vastoin parempaa tietouttani hulluille päiville. Ei hyvä. Läksin kassi kädessäni, lompakko uhkaavasti tyhjempänä ja neuletta, farkkuleggingssejä(kyllä vain, kelvolliset henkilölle, joka ei voi käyttää farkkuja) ja villasukkahousuja rikkaampana. Maailmantuska on lisääntynyt taas hippusen rikottuani oikein kunnolla periaatettani luopua uuden ostamisesta... No, eikö addiktioista parannutakin periaatteella kaksi askelta eteen, yksi taakse.

Tässä myös todennäköisesti huomenissa aava vintagesta saapuvat kumisaappaat. Toivon totisesti näiden passaavan jalkoihini! Loskaa on luvassa. Voiko siis olla mitään käytännöllisempää kuin hyvännäköiset kumpparit? Tietous tästä vähentää maailmantuskaani ehkä hippusen.

I have to admit that I feel too low to write in English right now. I'll do better next time :). That much I can make myself tell that these rubberboots are my new purchase from aava vintage. Arriving tomorrow I think.

P.S. Olen muuten totally löytänyt keltaisen uudestaan. Myös nuo housut voisivat olla mielekkäät. Molemmat forever21./ P.S. I have totally found yellow again after ten years. Those trousers might be clever as well. Both forever21.

Ei kommentteja: