6.10.2008

Rovaniemi here I come...and go

Pitkän hetken päivittämättömyyden jälkeen ajattelin viimein postata muutaman ottamani syyskuvan. Kuvat ovat tosin jo muutaman viikon vanhoja, joten kaunein ruska on jo häipynyt tuulen riuhdottua kultaiset lehdet puista.
Viikonlopun vietin iloisesti Rovaniemellä katsomassa pohjoisen väriloistoa, joka sekin surukseni oli jo häipyny suurimmaksi osaksi. Nautimme kuitenkin kahden tunnin minivaelluksestamme Ounasvaaran luontopolulla, minä ja avomielitiettyni :). Meillä oli mukana eväitä, muun muassa lämmittävää teetä, jotka kylläkin soimme vasta mukavasti auton penkillä istuskellen. Jansku tosin väitti teen maistuvan muovilta... ja roiskautti samaa litkua auton etupenkille. Kyllä raitis ilma tuntuu vartalossa ja mielessä! Ehkä ensi vuonna olemme valveentuneempia ja lähdemme ajoissa ihailemaan väriloistoa.

Minulla on huomenna tentti. Onneksi luettavaa ei ole paljon, mutta minä olen aina ollut huono lukemaan tentteihin. Millään ei huvittaisi. Olen toki aloittanut jo, mutta suurin osa on lukematta. Saa nähdä olenko ymmärtänyt lukemastani yhtään mitään. Onneksi on uusintapäivä.

--------------------------------------------------

We spent our weekend in Rovaniemi in northern Finland. Unfortunately the greatest autumn colouring was already gone, but we enjoyed the fresh air at our little trek anyway. For two hours we wandered in Ounasvaara. Maybe next year we are smarter and travel there in time. 

I've got an exam tomorrow. Luckily I don't have a lot reading to do, but I just wouldn't want to...

Kaikki kuvat on otettu kakka-Samsungilla - älkää kysykö miksi / All pictures taken with crappy Samsung - don't ask why.

Rovaniemi

Hattu&Huivi/Hat&Scarf: Kirppis/Second hand
Takki/Coat: Huuto.net
Mekko/Dress: Itsetehty/Made by me
Kengät/Shoes: Stockman - ei hajua merkistä/can't remember the label
 
Laukku/Purse: Äidin vanha/ Mother's old

Ounasvaara

Eikö ole ihanat värit! /Don't you love the colours!

Ja vielä kotoa/ And home:

Koittakaa olla häiriintymättä liikennemerkin puolikkaasta.../ Try not to be disturbed by the half of a sign...

Ei kommentteja: