1.10.2008

October

Jälleen yksi päivä pulkassa, ainakin koulun osalta. Sain tänään kuulla, että minulla on tentti kahden viikon päästä. Hyvä, että tuli puheeksi jo tässä vaiheessa. En olisi muistanut muuten. Ja onhan meillä tänään meidän ja uusien opiskelijoiden iltamat. Kiinnostaa, että mitä öttiäisiä ne tällä kertaa valitsivat. Voi olla että kriteeri ykkönen oli rauhallisuus. Meillä on joidenkin mielestä vähän liikaakin puhetta. Minä en voisi olla enemmän eri mieltä :). Minusta suomalainen keskustelukulttuuri (niin siis mikä?) on syvältä. Oppia voi muutenkin kuin tuijottamalla kirjaa ja toivomalla sen sylkaisevän totuuksia ulos. Pitänee ehtiä suihkuun ja valkata jotain päälle pantavaa ennen lähtöä. Ja käydä ostamassa hilloa!

------------------------------------------------------------------------

School is over for today and I have some partytime. Our class and the new students have a meeting this evening. I'm interested in seeing what kind of a people they picked up this year to study in our university. I guess they chose more quiet people this time. Some people think our class talks too much, but I couln't desagree more :). I think Finn's conversational abilities (what abilities?) are poor. You don't have to always stare the book and hope it hands you the truths to be able to learn. I should take a shower and choose what I'm going to wear before I hit the road. And drop by to buy some jam!

Today's outfitPoolopaita/Turtleneck shirt: H&M
Mekko/Dress: Itsetehty/Made by me
Huivi/Scarf: Äidin kätköistä/From my mother
Vyö/Belt:?
Neuletakki/Gardigan: Huuto.net
Sukkikset/Thights: Seppälä

Olohuoneen sohvalle paistava aurinko on niiin piristävä tällaisina syksyisinä päivinä! Huh, heräsin vasta siihen todellisuuteen, että nyt on ensimmäinen päivä lokakuuta! Ulkona on kylmä, minulla on koulussa kolme paitaa päällekkäin ja saksalaiset juhlivat pian oktober festiä.

--------------------------------------------------------------------------------------

The sunshine over our livingroom sofa is sooo cheery on a autumn day like this! I just realized it's first of October! It's cold, I have to wear three sihrts in school to be warm enough and the Germans are soon having their oktober fest.

Ei kommentteja: