11.11.2008

Toasting

Rousk,rousk, päähtoleipää.

Kuinka hyvää voi maustekurkku ollakaan toisinaan! Minulle tulee himo aina silloin tällöin, kun kaupassa haistaa.


Tänään on tapahtunut kaksi ihmettä. Saimme pidettyä ilma-aiheisen kaksoistunnin mukiinmenevästi testeineen, välineineen kaikkineen. Ilma on ahdistanut minua tehtävänannosta lähtien, mutta nyt homma on melkein pulkassa ja pulkka melkein matkalla opettajalle. Huh. Ajattelin ottaa rennosti kotona, nyt kun pitkästä aikaa ei ole ihan huomiseksi mitään stressattavaa. Ryhmätyöt kun ovat vähän sellaisia, että niille täytyy löytää ylimääräistä aikaa. No, aloinkin sitten tekemään viime keväästä roikkunutta käsityön portfoliota! Ja sain sen jopa valmiiksi! Ihme ja kumma. Kyllähän minä saan tehtyä kun vain alan, se alkaminen vain...on se niin vaikeaa.


Sympatiaa minulle myös puhkeavista hampaistani, kiitos! Perjantain jälkeen en ole saanut suutani kunnolla auki, sattuu ja ärsyttää eikä syöminen oikein suju. Jopa nieleminen sattuu! Minun sympatiani vauvoja kohtaan nousi kyllä nyt kohisten. Ja minulle on sentään puhkeamassa vain kaksi hammasta!Paahtoleipää maistan

toisella puolella nyt

vain jyrsin, pöh!Tuossa haiku tämän hetken tuntemuksista.


-----------------------------------------------------------Mmm...toast.

Pickles can be so good sometimes! Yes, yes, when smelled them in the market on the other day I had to have them!


Today I have accomplished two miracles. Or we in this first case. We had our lesson about air. It has been stressing me since we got the assignment. Group work is always like that, because you have to find time that suits all. I thought I'd relax when I get home, at last. But then I got this idea to do my porfolio that I should've returned last spring. Well, it's done now! Am I good or what!?


You people have to give your sympathy. I'm having new teeth. Since friday I haven't been able to open my mouth or eat properly. It even hurts to swallow! I so uderstand babies much better now. And they have all their teeth coming...My ultracool looks/ Upea päivän asuni:2 kommenttia:

the freelancer's fashionblog kirjoitti...

Hieno hame!

rau kirjoitti...

jännän nätti ja upea hame!