19.2.2009

Dreaming


Tänään olen innoittunut teatterista, lasten piirustuksista, valkoisesta, kukkaprintistä, pitsistä, kukkaseppeleistä, häistä sekä keväästä.

Today I have been inspired by theater, children's drawings, white, floral prints, lace, flower crowns, weddings and spring.


Voi olla, että seppele asetellaan päähäni kesällä, kun tanssahtelen kaverini häissä morsiusneitona. 

It might be that this flower crown is going to be seen on me next summer at my friends wedding where I'm one of the bridesmaids.


Ohjeen seppeleen tekemiseen tarjoaa the cherry blossom girl. / You can find the instructions for similar flower crown from the cherry blossom girl.


On mukavaa huomata, kun jokin vahingossa joskus ostettu vaatekappale pitää yhä pintansa. H&M:n alesta varmaan viisi vuotta sitten ostettu kukkaprinttitunika/minimekko on muodikkaampi nyt kuin koskaan. Helman pitsit ovat just eikä melkein. Vaikka asukokonaisuuteni ei varmastikaan pönkittänyt tippaakaa karjuvan ohjaajan egoani :D. Pikkuhiljaa valmistuu 10 minuutin näytelmäpätkä koulun Kalevala-juhlaan. Olen todella ylpeä oppilaista - kehitys on ollut aivan vallatonta! Tuntuu, että aluksi kukaan ei ymmärtänyt, mistä minä puhun, mutta nyt kaikki hoituu jo puolella sanalla. Harjoituksia ei kuitenkaan ole takana kuin kolme viikkoa.

Pitseistä ja kukkasista huolimatta piha on täynnä lunta ja asteet yhä reilusti miinuksella. Onneksi ulos on helppo mennä, jos näyttää nallekarhulta.

Regardless of the lace and flowers the ground still is snowy and it's cold winter. But it's easy to go outside if you look like a teddybear.

Turkki on äitini vanha, niin kuin käsilaukkukin. / The fur is my mother's old. So is the handbag.

P.S. Tein eilen ja tänään kotona ruokaa! Eilen väsäsin rahkan, jota maistelin samalla tapittaen Marie Antoinettea, jumalaista! Focus on fashionin Salla oli postannut ohjeen, jossa tacosipsejä paistetaan uunissa. Pakkohan sitä oli kokeilla! Ja tuli muuten tosi hyvää. Maistuu vähän lasagnelta :D. Ohje oli sen verran yksinkertainen, etten edes minä onnistunut toheloimaan sitä. On se jännä (Kauan odotetut Pasilan jaksot ovat taas lähteneet pyörimään, jee!!), että minulle ei ole annettu ripaustakaan lahjakuutta tai mielikuvitusta keittiön askareisiin.

Ei kommentteja: