9.2.2009

Ruttuista peltiä


Ok, olisi tietty pitänyt tehdä jotakin tuolle harakanpesälle, joka on olevinaan tukkani. Alin sininen toppi taitaa olla kirpparilta, röyhelökaula-aukkoinen toppi sen sijaan ikivihreä h&m. Farkut jotkut vanhat stockerit. Harmaa veromodan villatakki toimii muuten hyvin myös kaulassa. Keksin sen ennen kuin Trendi esitteli miehen, joka käytti neuletakkeja kaulassa kylmällä ilmalla. Ajassa, ajassa :). 

Eilen hain hirveällä vaivalla 40 minuutin bussimatkan päästä, järkyttävässä tuulessa ja tuiskussa 10 euron maiharini, jotka huusin - jälleen kerran - huuto.netistä. Siis, voiko 10 euron maihareita jättää ostamatta? Esittelen nekin jahka kerkiän. Tänään sain ylleni taas hameen (tuo asukuva on siis jo vanha) jaksettuani pyykätä lauantaina. Ah! 

Bussimatkojen lisäksi päädyin kyyditsemään äitiäni ja sisareni kaveria autolla. Ilma oli tosiaan aivan kauhea: tietä ja penkkaa ei meinannut erottaa toisistaan, lumisade jäätyi ikkunalasiin ja pyyhkimiin kiinni... Noh, kaikessa sählingissä, vaikka yritin ajaa varovasti, rysäytyin sitten tasa-arvoisessa risteyksessä oikealta tulevan eteen. Muistin, että risteyksessä on oikealta tulevilla kolmio. Vauhtia oli todella vähän, joten vahingot olivat vain pellissä, eikä niissäkään ihan lohduttoman pahasti. Arvatenkin ottaa kyllä päähän. Sakot tuli kivoilta poliiseilta kuitenkin, minkäs teet.

Tämä viikko on yhtä häslinkiä ja tuntuu, etten pääse väsymyksestä eroon mitä sitten ikinä teenkään. Enää kolme viikkoa ja olen Hollannissa :). 

Ei kommentteja: