18.5.2010

Läpikuultavuuden uusi tuleminen

Olen joskus uhonnut ettei pitsivillitys kaikesta rimpsurakkauksistani huolimatta tule innostamaan minua. No, ei se ole innostanutkaan, mutta läpikuultavuus sen sijaan on minusta kiehtovaa. Oli jo lukiossa, jossa yritin turhautuneena kopioida yhden kanssaopiskelijan reikäinen villaneule+vaaleanpunaiset rintsikat -yhdistelmää. En omistanut vaaleanpunaisia rintaliivejä, minulla oli aina kylmä ja muutaman vuoden verran liian vähän pokkaa. Tämä yritelmä on siis vol. 2.

Pitsipistepaita mangosta Italiasta. Pakko muuten mainostaa italialaista alusvaatebrändiä Tezenis. Jo yli puolet käyttämistäni liiveistä on kyseisen merkin (myös kuvassa olevat), sillä en vain löydä Suomesta sopivia. Kylkiluiden ympärykseni on 70, mutta mitkään kupit taas eivät kohtaa oikeita mittojani. Joko kuppeihin jää aina tilaa yläreunaan tai ne ovat aivan liian lähellä toisiaan niin että tuntuu kuin osa rinnoista jäisi puristuksiin liivien ulkopuolelle :D. Vaihtoehtoisesti kupit ovat niin kaukana toisistaan, että ne ottavat kiinni kainaloista liikuttaessa käsiä eteenpäin. On siis selvää, että olen ollut in braheaven kyseisessä kaupassa, jossa liivien hinnat ovat alle 15 euroa ja useat liivit ovat täydellisen sopivia. Löysin jopa sopivat olkaimettomina käytettävät liivit, minkä luulin olevan mahdotonta.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ilouutisia myös kenkäsaralla! Kuvan clarksin kiilakorot ovat olleet äärimmäisen tuskalliset käyttää, sillä ne ovat aiheuttaneet väistämättömästi rakot päkiöihini, mikä on varsin omituinen piirre korkkareissa, en ole keksinyt syytä tähän ominaisuuteen. Olen kokeillut sukkahousuja ja puolipohjallisia, sama juttu molemmissa. Sitten sain äidiltäni geelipohjalliset päkiöiden alle, ja ongelma täysin korjattu! Nyt minun ei tarvitsekaan myydä näitä vaan saan rauhassa nautiskella niiden tukevasta kannosta vuodet eteenpäin :).
Image and video hosting by TinyPicKokeilin paitaa myös lyhyemmän hameen kanssa, mutta minusta tuntui että näin lyhyen helman kanssa olisi syytä peittää vähän enemmän ylhäältä, kun kerran alhaalta paljastelee, joten heitin topin alle.Image and video hosting by TinyPicVähän Diormaisia kononaisuuksia, eikö?

Johnny Cash on ollut kova sana parin viime viikon ajan:

Ei kommentteja: