21.5.2010

Lukulasit

Pääsin katsomaan Eeva-vauvaa! Oli kyllä niin suloinen tapaus kerta kaikkiaan! Tyttö vei sydämeni! Aluksi epäiltiin, etten pääse näkemään ollenkaan sikainfluenssan jälkeisten höpöhöpömääräysten takia (joiden mukaan edes isovanhempia ei päästetä). Olisi aihetta päivittää säännöstöt, ihan pöljiä tuollaiset. Kunhan ei sairaana tule niin minusta pitäisi olla ihan ok. Äiti oli aika väsynyt, mutta onnellinen, kuten isäkin. Tajusin sentään viedä kukkia :). Nyt odottelen innolla, että pääsevät kotiin! Suosiollisissa merkeissä kotiutumisen pitäisi tapahtua maanantaina. Oli kuulemma ollut poikkeuksellinen synnytyspäivä eilinen. Kun normaalisti tässä nimenomaisessa sairaalassa vauvoja syntyy 9-10 päivässä, eilen oli pullahtanut maailmaan kokonaista 16 lapsukaista.


Sain tänään lukulasini.


Image and video hosting by TinyPic


Image and  video hosting by TinyPic

Jannen ja sisareni mielestä näytän näiden kakkoslasieni kanssa aivan ankaralta opettajalta.

Image and  video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Toiset lasit saivat paremman arvion. Nämä ykköslasit ovatkin modernimmat. Sain siis kahdet lasit yhden hinnalla, joten miksi ei.

Aika voimakkaasti näykyvät näemmä näissä kuvissa verisuoneni ihon läpi. Minulta on aina ollut helppo ottaa verikokeitakin, koska suonia löytyy niin pinnasta.Image and video hosting by TinyPic


Ei kommentteja: