17.5.2010

Rusettisortsit parvekkeella

Uuh, ei voi valittaa! Lehdet ovat ilmaantuneet puihin kolmessa päivässä! Hei, olisiko tuossa hipiässä vähän merkkejä auringosta? Uneksin jo uintikeleistä. Minulla on vaikeuksia päättää mitä kesävaatteistani käyttäisin...Haluaisin käyttää niitä kaikkia ja pelkään koko ajan ettei aika riitä :D. Hmm, jostain syystä en usko suomalaiseen hellekesään.

Tänään olen leiponut piirakkaa. Että sellaista jännää :)). Piirakka oli muuten hyvää, mutta pohja oli kuiva ja känttyinen. Olisi vain pitänyt uskoa kaupan valmistaikinaan (se on ihanaa). Janne ei kuitenkaan valittanut, heh.

Käväisin loikoilemassa pihanurmella näissä:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Kamera ei kyllät tänään suostunut yhteistyöhön.

T-paita on iänikuinen rakas kirpparilöytö, mutta farkkusortsit ovat uudet. Sortsit olivat ostoslistallani ykkösenä täksi kesäksi (omistan yhdet hyvät, yhdet kauheat, jotka heitin eilen roskiin ja yhdet pyöräöljyiset). Olin kokeillut jo Italiassa noin kymmenet eri sortsit, kun eräässä Zarassa, Anconassa, huomasin näiden roikkuvan seinällä. Huomautin sortseista äidilleni, joka totesi niiden olevan mielestään hirveät. Sortsit olivat sen verran överit, että päätin ottaa riskiin ja raahata ne muun kasan mukana sovituskoppiin. Kokeilin muutamia kasastani, mutta mikään ei kolahtanut...liian isot, liian kireät, ruma lahje, pyöräilyhousut, liian lyhyt lahje... Kunnes vedin nämä ässät kasasta. Kaikki kolahti: materiaali, pituus, istuvuus, tyyli, rusetti...kaikkea muuta kuin mitä etsin mutta nappiosuma. Äidin naama venyi irvistykseen, kun innosta hyppelehtien kerroin valinnastani. "Saat kyllä maksaa nuo itse!" oli äidin kommentti. Asunnolla äiti lämpeni jo enemmän, kun näki nämä jalassani. Just perfect!


Eilen saimme päätökseen parvekeraivaushankkeen. Kävimme ostamassa kasan kukkia puutarhalta ja puuarkun askosta.

Ennen:Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicJälkeen:Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicKuvissa näyttää vähän kalsealta, erityisesti koska kukkalaatikko ei ole mahtunut kumpaankaan kuvaan. Olemme jo syöneet parvekkeella aamupalan ja kahvitelleet siellä eilen illalla. Vinkki: kirppikset ja äidin varasto ovat oivia varantoja ;).

Pikkusiskollani oli jazztanssiesitys sunnuntaina! Oli se niin suloinen ja taitava (nyt puhutaan kuitenkin melkein 16-vuotiaasta, että älköö erehtykö luulemaan leikki-ikäiseksi :D)! Itseasiassa olin positiivisesti yllättynyt, esitys oli koko helahoidon parhaimmistoa. Aplodeja!

Ei kommentteja: