14.5.2010

Sailoring!

Aah! Aurinkoa, lämpöä! Eilinen oli ihana, hikinen päivä. Pyöräilimme kaupunkiin kavereiden ja Jannen kanssa. Ostimme jäätelöt (Tervajätski on muuten tosi hyvää!), kiertelimme hieman kaupunkia ja istuimme nurmella syömässä eväsleipiä. Kaupungilla oli aika paljon ihmisiä, mutta toisaalta oli helatorstai.

Parveke projektini on yhä auttamattoman keskeneräinen. Oli tarkoitus ryhtyä siivoamaan sitä, mutta sitten intouduin muun muassa kokoamaan ruokapöydän. Vielä keskiyöllä kärräsin roskia ulos.

Kävin laittelemassa purjevenettä kuntoon! Lähinnä tavaroiden lajittelemista ja luetteloimista. Oli aika mielenkiintoista yrittää tunnistaa tavararöykkiöstä esimerkiksi kiinnitysköydet kun köyttä oli yli sata metriä yhteensä. Mutta saimme kaiken merkattua :). Nyt vain pitää odotella imoituksia noviisipurjehduksista, jos vaikka pääsisi mukaan. Purjehdukseen liittyvän kokemukseni innoittamana (selvästikin) kävin ostelemassa muutaman vaatekappaleen gina tricosta.Image and video hosting by TinyPic

Collegeleggingseistä haaveilin koko Italianmatkan ja tavallinen raitapaitani on ollut kovassa käytössä, siksi siis ostin toisen neuleena. Harmaa neule on Janskun.Image and video hosting by TinyPic


Yksi kaverini sanoi, että leggingsini näyttävät ihan kalsareilta. Ehkä niissä on vähän samaa näköä :D.

Olen ehtinyt käydä silmälääkärissäkin. Minulla on ollut vaikeuksia lukea pitkiä tekstejä rivien alkaessa hyppiskellä mielivaltaisesti. Lääkäri sanoi, ettei silmissäni ole mitään vikaa, mutta suositteli lukulaseja. Olen siis siirtynyt keski-ikäisiin ja käynyt tilaamassa itselleni +0,5 lasit kaksi yhden hinnalla. Heh heh, saapas nähdä (kirjaimellisesti).

Ei kommentteja: