20.5.2013

Japanilaisittain inspiroitunut

Minulla on ollut huono aamu eli keskittymiskyvytön je levoton olo. Ehkä piristääkseni itseäni Päädyin kokeilemaan japanilaishenkistä meikkiä ja hiuksia (sen sijaan, että olisin kirjoittanut käsityön portfoliota). Pengoin jostain meikkiohjeen, hiukset sovelsin itse.


Meikistä tuli itseasiassa kiva. Jos olisin tehnyt kaiken tiptop, olisin lisännyt vielä irtoripset. Minun täytyy tunnustaa, ettei irtoripsien käyttäminen suju minulta edelleenkään. En vain saa niitä kiinni! ja ovathan ne aika paljon näin suomalaisessa arjessa etenkin. Kaipailin paikallisiin lehtiin samanlaisia ohjeita kuin japanilaisissa lehdissä on. Niistä saa tosi kivoja vinkkejä. Euroopassa tuntuu olevan kolme hiustyyliä: hiukset auki, hiukset sotkuisella nutturalla tai hiukset poninhännällä. Japanissa taas variaatioita ja vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon. 

Pupumekko on joidenkin kesien takainen ostos Lontoosta ja sattuu sopimaan teemaan kuin nappi silmään. Periaatteessa olisi varmaan pitänyt valita jotain vähemmän ilmeistä, jotta kokonaisuus olisi eurooppalainen, mutta plääh. En voinut vastustaa kiusausta ;). 
Näiden kuvien perusteella en kyllä varmaankaan arvioisi iäksi 25 vuotta. Mutta sitä se on, kun on vähän pullaposki :D. Japanilaisen ja eurooppalaisen muodin suurin ero on ehkä siinä, että me yritämme olla uskottavia, Japanissa ollaan söpöjä. Söpö voi tarkoittaa melkein mitä tahansa kissankorvista neonväreihin :D.  Siellä ei taida olla kovin paljon haittaa, jos nyt ei näytä ihan ikäiseltään. En ehkä pärjäisi ihan näin ulkona tänään, koska siellä on vain 20 astetta, mutta sekin on lämmintä! Ennusteet ovat lupailleet kylmempää ja pilvisempää, mutta sitten kuitenkin aurinko on päättänyt jäädä hengailemaan. Kivaa! Tänään on illalla taas teatteriharjoitukset, saa nähdä kuinka kuollut olen, kun tulen kotiin.

Ei kommentteja: