4.5.2013

Vappu

Kajaanissa. Janne kutsui minut luokseen vapuksi. Olihan se aika...sateista :D. Oli se sitäkin, mutta vappuaatto oli ihan mukava. Kävimme syömässä vappulounaan Jannen koululla. Kröhöm...se oli juuri sitä, mitä pelkäsin eli nakkeja, perunasalaattia, liian makeaa simaa ja pieni munkki. Illalla hengasimme Jannen koulukavereiden kanssa kaupungilla, kävimme katselemassa paikallisia nähtävyyksiä ja pelasimme tunnin biljardia. Janne osti meille mustikkashotitkin, heh.
Alkuilta keskustassa oli kyllä ihan kuollut. Yksi yksinäinen keltainen ilmapallo edusti vappukoristeluita.  Yöllä otettu räpsy.Janne grillillä. Jannen haalarit ovat keltaiset, omani mustat.


Jannella oli vappupäivänä tyypilliseen tapaansa koulu/työjuttuja, emmekä käyneet ollenkaan keskustassa. Toisaalta ei minulla ollut ihan hirveää hinkuakaan. Teimme herkkuruokaa: karitsan karetta ja artisokka-valkoviini-risottoa. Ja oli meillä herkkusieni-kermakastikettakin! Jannen asunto haisi tosi voimakkaasti lampaanlihalta jälkikäteen. Haju tarttui itseasiassa vaatteisiinkin ja sänkyyn. Mukava reissu oli kuitenkin, vaikka vappu sinänsä menikin vähän ohi.

Ei kommentteja: