27.7.2014

Asfaltti polttaa

Kuuma. Meidän asunnossamme on kuuma. Kaikki tuulettimet ovat loppu kaupoista, joten tällä mennään. Suurin ongelma on väsymys. Ei tunnu löytyvän vetoa oikein mihinkään. Hyvä, kun jaksaa tämän sepustuksen kirjoittaa. Mutta minähän en valita. Tätä kestää vain niin vähän aikaa. Tuuletin olisi silti ollut yöksi aika kiva. Pitää yrittää ratkaista kuumuusongelmaa kevyellä ja ilmavalla vaatekerralla, runsaalla veden juomisella ja suolaisella ruualla. Yksi hyvä vinkki on myös pitää hiukset kiinni ja poissa niskasta. Tänä aamuna oli sellainenn olo, että teki mieli leikata kaljuksi koko pää :D. Sain Jannen ottamaan asukuvan tänään. Once in a lifetime tai jotain.
Vastahakoinen aviomieskin pääsi kuvaan :).
Olemme onnistuneet loihtimaan melko hyviä ruokia viimeaikoina! Jokunen päivä sitten teimme ihan tosi hyvää kanaramenia. Edelliset kaksi päivää olemme nauttineet itsetehdystä paellasta. Maiskis! Eilen saimme raahattua itsemme kaupunkiin drinkeille. Tai oikeastaan Janne teki kaiken työn, koska on viimeaikoina kunnostautunut kyytsäämisessä, eli olen istunut matkat keskustaan ja takaisin Jannen pyörän tarakalla. Valitettavasti matka ei taitu aivan kivuttomasti, ja takapuoltani korostaa muutava kaunis mustelma. Keskustassa söimme myös antipasto-lautasen Rossossa, kun tuli pikkunälkä. Istuimme parveketerassilla ja nautimme tai ainakin yritimme kärsimisen sijaan nauttia päivän viimeisistä auringonsäteistä.
Myös rannalla olemme edelleen viihtyneet. Rusketuskin on saatu aikaiseksi, ihme ja kumma! Ilmeisesti tuntien auringonpalvonta on viimein tuottanut tulosta. Vaikka ei tässä mitään papuja edelleenkään olla.  Meidän lähirannallamme alkaa olla todella lämmin vesi, ja sitä on nyt hyödynnetty. Nyt voi olla hieman tukalaa, mutta lyön vetoa, että kuukauden tai parin päästä näitä kuvia katselee kaiholla lämpöä kaivaten.Ei kommentteja: