9.7.2014

Juhannusmuisteloita

Viimeisen kuukauden ajan on ollut paniikkikiire hääjuttujen kanssa. Tänään saimme vihdoin kaikki paperikukat valmiiksi! Niitä on varmaankin lähemmäs toistasataa. Ahh! Ei voi kuin huokaista helpotuksesta.

Vaikka juhannuksesta onkin jo aikaa, palataan siihen hetkeksi. Olimme viettämässä juhannusta isäni mökillä Savonrannassa. Jannekin pääsi työkiireiltään mukaan. Ehdin jo päättää melko hullun viikon jälkeen, etten jaksa lähteä, mutta sisko taivutteli. Mukavaahan siellä oli, mutta kyllä on väsyttänyt nyt sitten myös.

Meillä oli ihan juhannuskokko kaikki! Poltimme pihalle kertyneitä oksia, joten oli kokon polttamisesta hyötyäkin, heh. Alkoholiin en juuri kajonnut. Mitä nyt maistoin siskon siideristä :D. Ei siinä oikein ehtinyt, kun kaksi alle nelivuotiasta vilisti jaloissa.  Makkaraa paistettiin ja saunottiin. Perussuomalaista siis.


Kävimme myös pienellä veneretkellä isäni ja siskontyttöni kanssa. Taisi olla likalle ensimmäinen kerta veneessä! Kävimme pienessä saaressa ihastelemassa kukkasia ja muurahaisia. Maisemat olivat kyllä melkoiset, kun vesi oli lähes peilityyni.
Ei kommentteja: