25.7.2014

Mikä kesä!


Ihan vanhoja kunnon asukuvia vaihteeksi! Yksi tämän kuun helleasuista. Kaikki muu on muuten ikivanhaa paitsi kaulakoru ja muutama käsirengas. Sain kaulakorun palkaksi, kun olin mallina Glitterissä. Minulle tehtiin pikakampauksia ja jakelin esitteitä ihmisille parin tunnin ajan. Työmäärään nähden kasa koruja oli todella hyvä palkka :D. Varsinkin, kun Glitterissä oli tuolloin -75% alennukset, niin koriin kertyi vaikka kuinka monta korua.

Muutama pakollinen kesäselfie. Olen uinut tänä kesänä jo kolmesti! On ollut niin lämmin, että ei oole haitannut, vaikka vesi on viileää. Itseasiassa en tiedä, onko vesi viileää vai lämmintä :D. Kylmyys voi olla ihan vain minun ongelmanikin. Kaikki vesi on yleensä ikävän kylmää. Ainakin aluksi.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Osuin blogiisi Burdakaavojen jäljissä. Luin siis ensin jutun pikkutytön villakangastakista ja kaavojen ongelmista. Valaiseva juttu. Sitten oli ihania ompeluksia sinulla. Päädyin lukemaan uudempia tekstejä myös. Oma hääpäivämme oli heinäkuun 17 vuonna 1992. Täytin samana vuonna 29. En siis ollut ihan nuori enää, mutta neljä lasta on silti, joista nuorimman sain vuonna jona täytin 44. Anteeksi tämä jaaritteluni, mutta haluan sanoa, että ihana yllätys voi kyllä kohdata sinuakin. Ihanaa kesää teille. Ja uimavesi on minustakin aina inhottavan kylmää aluksi!

GloomySunday kirjoitti...

Kiitos kommentistasi!
Lohdullista tietää, että kaikki on periaatteessa vielä mahdollista. Eihän sitä tarvitse tehdä niin kuin muut tekevät, tai niin kuin olisi jonkun mielestä hyvä. Yksilöllisyys on sallittua :).