22.7.2014

Se ainoa oikea

Oh my god! 

Oma hääpäivä on kyllä melkoinen päivä! Varsinaista tunnevuoristorataa alusta loppuun. Alustavalla viikolla oli niin paljon stressiä, että tuntui, etten kohta kestä enää. Hääpäiväksi osasin onneksi jo hellittää. Joitain asioita unohtui, kuten huntu ja tuikut tiukkukupeista, mutta mitäpä noista. Päivä oli niin tunteidentäyteinen! Oli jännitystä, yllättyneisyyttä, iloa ja liikutuksen kyyneliä. Tuntui, että kaikki meni ohi niin nopeasti. Olisi tehnyt mieli takertua jokaiseen hetkeen. Vieraat vakuuttelivat kovasti viihtyneensä ja pitäneensä hauskaa. 

Saimme maistiaskuvia jo nyt, mitkä ajattelin jakaa kanssanne. Kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai mitä? Valokuvat on ottanut Valokuvaus Marko ja Katri, ja heitä ei voi kuin suositella.2 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Ihana tunnelma! Kaunis morsian ja komea sulhanen, aivan tajuttoman ihana vihkipaikka (itsekin haluan ihan pakosta mennä naimisiin ulkosalla, mielellään järven tai joen rannalla). Tosi taidokkaita ovat kyllä kuvat, toivottavasti itsekin valitsen kuvaajan/t yhtä hyvin. Onnea teille! :)

GloomySunday kirjoitti...

Kiitos! Huokaisin helpotuksesta nähdessäni kuvat, sillä en aina (yleensä) näytä kovin hyvältä kuvissa. Vaikka siellä on vähän hassuja naamoja, tunnelma kjorvaa pikkuviat. Vihkiminen ulkona oli kyllä ihan nappi! Jännitettiin koko päivä sataako vai eikö, sillä aiemmin päivällä tuli vettä ja ukkostikin. Kävi kuitenkin tosi hyvä tuuri ja ilma oli mitä leppoisin ja aurinkoisin ihan koko loppupäivän! Odotan innolla loppuja kuvia :). Toivottavasti teillekin löytyy hyvä kuvaaja. Kannattaa selata kuvaajien portfolioita netissä/facebookissa. Niistä saa käsitystä kuvien laadusta ja tyyllistä.