13.12.2014

Kenkäjoulukalenteri 12 & 13

Jälleen tuplat! Alan olla lievästi huolissani rittääkö minulla kenkiä 24 päivään saakka... Tälle päivälle sattui kaksi vähän kyseenalaisempaa kenkäparia.


Ensimmäinen pari on puolimatkassa ovesta ulos, mutta ne ovat sen verran nätit, että pääsivät vielä kuviin. Nämä ovat hieman liian leveät jalkaani, joka on melkoisen harvinaista. Tuntuu, että jalka tulee kävellessä kengästä ulos. Lisäksi tuo liioiteltu plato aiheuttaa sen, että tuntuma maahan katoaa. Minulla on näissä siis on kompurointiriski. 


Päivän toinen pari on kitten heelsit. Käytännössä en käytä näitä korkokenkiä ollenkaan, koska korko on sijoitettu ihan väärään paikkaan. Painopiste tulee huonosti koron päälle ja korko tuntuu painautuvan ikävästi jalkapohjaa vasten. Säilytän näitä lähinnä siksi, että ovat muuten hyvät jalkaa ja niillä on tunnearvoa. Nämä ovat nimittäin vanhojentanssikenkäni. Yritin olla silloin fiksu, enkä hankkinut liian korkeita korkoja tansseja varten. Kyllä näissä meni päivä ihan ongelmitta, mutta se korko... Enkä muuten ole mikään suuri kitten heels -fani myöskään. En tainnut pitää koroista varsinaisesti edes silloin, kun ostin nämä :D. Mutta siihen aikaan korkokenkävalikoima ei ollut kovin laaja tässä kaupungissa! Onneksi nykyään on enemmän mistä valita, ja jos ei kotikaupungista löydy, aina on nettikaupat.

Ei kommentteja: