5.12.2014

Kenkäjoulukalenteri luukku 5

Viides luukku tulee näemmä tänään tosi myöhään. Olimme äidin ja siskon kanssa tänään ruokaostoksilla huomista itsenäisyyspäivää varten. Loppupäivä onkin mennyt lepäillessä ja hoitaessa joitain pakollisia juttuja koneella. Mutta nyt, ne kengät...

Pastellin ja puuterin sävyissä jatketaan. Olen ilmeisesti ostellut viime vuosina useita uusia kenkiä? Nämäkään puuterinväriste ballerinat eivät ole montaa vuotta vanhat. Toisaalta on ollut pakko hankkia uusia, koska vanhat luottokenkäni ovat heittäneet henkensä. Hieman surku, että tuo vaalea väri ottaa niin herkästi jälkiä itseensä. 


Ostin nämä, koska ne olivat a) söpöt, b) niissä oli ajankohtainen kanta, c) tarvitsin uudet ballerinat ja d) nämä ovat tosi sopivat jalkaan. Alan varmaankin jo toistaa itseäni tällä "ne ovat niin hyvä jalkaan" -mantrallani, mutta se on mahdollisesti jopa tärkein kriteerini kienkiä ostaessani. Jostain syystä tuo puuterinsävy on ollut hieman hankala yhdistää vaatteisiini. Tai sitten se on sen söpöyden ja värin yhdistelmä. Ja kun sen yhdistää vielä suhteellisen söpöön vaatekkaappiini, lopputuloksesta tulee helposti liian imelä. Olen minä niitä silti käyttänyt, kuten näkyy. Rakkaat pikkutyttökenkäni :).

P.S. Sata vuotta myöhässä: tein lehtikaalisipsejä. En tykkää. Piste. :D

Ei kommentteja: