26.6.2013

Ah ja voih!


Sain kenkäpakettini! Värikkäät mokkaiset sandaletiti ovat juuri niin ihanat kuin ajattelin. Ja ne istuvat todella hyvin! Okei, ne voisivat venymistä ajatellen olla hitusen tiukemmatkin, mutta mikään mahti maailmassa ei saa minua palauttamaan näitä! ;) Nuo värit ja tuo malli!








Ongelma on edelleen juhlavuuden puute. Mietin voisiko ongelman ratkaista kenkään kiinnitettävällä koriteella. 

Myös mina buenos airesit ovat aika ihanat. Jäljellä oli enää kokoa 37,5 ja jostain syystä ajattelin, että se olisi minulle sopiva. Käytännössä kengät paljastuivat hitusen isoiksi. Vaikka ne ovat kauniit, ei taida olla mitään järkeä ostaa lonksuvia kenkiä, vai mitä. Nämä menevät siis palautukseen. Malli oli kuitenkin niin hyvä, että katselen sillä silmällä merkin muita kenkiä. Voi tosin olla, että päädyn silti käyttämään noita sirkuskenkiä pienellä pimppauksella.







Tänään paistaa aurinko, on tosi lämmintä (ellei kuuma) ja parvekkeella voi ottaa aurikoa. Repikää siitä keskieurooppalaiset! (Reidessäni komeilee mustelma harjoitusten jäljiltä, heh.) Harmi vain, että päivä menee taas liian nopeasti ja minulla on harjoitukset kolmesta iltayhdeksään. 



Ei kommentteja: