8.6.2013

"Minä olen tappanut merirosvon!"

Tukkaviikko on loppu, mutta olen ollut sen verran inspiroituneella tuulella, että olen kyhännyt päähäni erilaisia lettikampauksia. Niiden tekeminen vaatii enemmän mielikuvitusta kuin taitoa.  Olin lähdössä harjoituksiin, jotka pidettiin puistossa, joten piti varautua myös nurmikolla pyörimiseen. Yritin aluksi harjoituksissa pitää tavallisia ja neutraaleja vaatteita, jotta ulosantini ei määrittelisi roolivalintoja. Olen tehnyt aikaisemmin sen virheen, että saavun alkutreeneihin kiharretussa tukassa ja mekossa. Roolit ovat sitten olleet sen mukaisia, ja ihmisten on vaikea nähdä minut missään raisummassa roolissa. Niin paljon se habitus vaikuttaa. Tällä kertaa roolini on Jukka. On se ainakin poika, vaikkei muuten olekaan mikään kovin villi tai erikoinen rooli - pääsen minä sentään kolkkaamaan merirosvoja lopussa :).

Ideoita asuun sain tästä musiikkivideosta :D.


Kävin muuten kysymässä hääpukuani, jonka piti alkuperäisten tietojen mukaan saapua näihin aikoihin, mutta mutkia oli tullut matkaan. Jonkun toisen naisen puku jossain oli mennyt pilalle ja valmistaja oli lahjoittanut minulle tarkoitetun puvun hänelle saatuaan tietää, että minun häihini on vielä rutkasti aikaa. Ei se haittaa, odotan vain innolla, jotta pääsisin kokeilemaan pukua oikean kokoisena. Pitäisi muutenkin nyt jaksaa innostua hääjärjestelyistä. Paikka pitäisi nyt hankkia. Selvitin juuri, että kaikki paikat ovat kiinni viikonloppuisin, mikä onkin melkein ainoa aika, kun Janne pääsisi niitä katsomaan. Jes. Olen minä jaksanut katsella hääkenkiä, mutta siihen se panostus on toistaiseksi jäänyt. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, sulla on tosi nätti tyyli. minkälainen on muuten sun alusvaatemaku ? käytätkö esim. stringejä koskaan ?

GloomySunday kirjoitti...

Moi!
Kiitokset! Alusvaatteisiin voisin melkein paneutua postauksen muodossa lähiaikoina. Alusvaatemakuni ja se, mitä on käytännössä saatavilla, eivät yleensä täydellisesti kohtaa :D. Joudun yleensä rintsikoiden kohdalla tyytymään siihen, mikä sopii päälle. Stringit ovat enimmäkseen housujen kanssa kätevät, ei synny rajoja.