27.6.2013

Vanha suola janottaa entistä kenkähullua

Kylläpäs tätä kenkäasiaa nyt riittää! Älkää huoliko, lupaan siirtyä muihiin aiheisiin. Mutta tein itselleni päätöksen vielä "helpommaksi" tilaamalla vielä yhden parin kokeiluun. Tämä onkin varsinainen villi kortti, koska tilasin avokkaat, joissa on peeptoe. Eli erittäin epätodennäköistä, että ne sopisivat :D. Pitäähän sitä koittaa. Nämä olisivat ristipistokoristeineen niin yhteensopivat pitsisen hääpukuni kanssa. Voisin hyvinkin käyttää näitä myös häiden jälkeen, todellakin. Alan jo suunnitella asukokonaisuuksia. Kengät spartoo.fin valikoimista. 

En ole tainnut muistaa sanoa mitään niitä kahdesta muusta parista, jotka tilasin! Ne olivat liian isot ja vääränhenkiset, joten palautukseen menivät.

Onneksi nykyään saa häissä pukea jalkaansa muutakin kuin valkoiset satiinikengät. Minä en ole yhtään satiinikenkätyttö. Monet valitsevat jalkineita jalokiviväreissä tai kukkasilla, höyhenillä, glitterillä tai koristekivillä höystettyinä. Minusta on hauska ajatus, että valkoisen puvun alta vilahtaa värikäs kenkä kuin salaisuus. Saa nähdä päädynkö näihin folklore-henkisiin korkkareihin vai niihin monivärisiin ihanuuksiin. Ne värikkäät olisivat siitä hyvät, että Jannella on yksi vaihtoehto laittaa jalkaan punaiset mokkakengät. Siten olisimme tyylillisesti samalla linjalla. Tässä mielestäni tosi kiva idea kenkiin, joita käytetään vain sen erityisen päivän ajan.
Höysteeksi muutama inspiraatiokuva häiden teemasta!


Ei kommentteja: