3.6.2013

Yo-lamaannus


HUH! Ja ah, ylioppilasjuhlat on pidetty, viimein. Raadoin kaksi päivää ruokien kanssa kuumassa asunnossa, enkä hirveästi nukkunutkaan, koska ruokien lisäksi piti laittaa Idan tukka ja tehdä mekko loppuun (tosin äidille jäi vetoketjun ompeleminen). Ruuat olivat kuitenkin superhyviä, ilma oli vähän liiankin lämmin ja aurinkoinen ja juhlat sujuivat mukavasti. 

Tässä meidän ylioppilas ylpeiden vanhempiensa kanssa. Minulta uupuvat vielä kuvat itsestäni juhlista, vaikka eipä niitä kuvia ollut kuin ihan muutama. Niissä ei edes näy koko asuni.

Mekko on tosiaan minun käsialaani, samoin tukka.
Ja tässä on sapuskaa! Monmonin ohjeella tehtyä balsamico-perunasalaattia, parsaa pinjansiemenillä ja juustolla, salaattia ja porsasta pekoni-balsamico-hunaja kastikkeessa (oli ihan taivaallista).
Tein suklaa-juustokakkukuppikakut kahteen kertaan, koska en ollut tyytyväinen ensimmäisen satsin ulkonäköön ja kokoon :D.
Jatkuu: meloni-ilmakuivattu kinkku -cocktailtikkuja, sinihomejuusto-pinaattipiiras ja artisokka-basilikamönjällä kuorrutettua lohta. Jälkiruuista ei ole kuvia kuppikakkuja lukuunottamatta, mutta meillä oli mansikka-raparperijuustokakkua ja passionhedelmällä koristeltua pannacottaa. Aikamoiset mättäjäiset oli siis.
Eilen meidän perhe kävi yhdessä enon ja hänen vaimonsa ja nuorimman tyttärensä kanssa rannalla ja syömässä. Ainoastaan juhlakalu puuttui ;). Roora oli mukana sekoittamassa pakkaa. Tässä myös kuudes tukkapäivä: lettien ja ponnarin kätevä yhdistelmä. Täällä on ollut nyt niin kuuma, ettei tukkaa voi edes pitää auki. Tänäänkin on +30, varjossa.
Kovat on selitykset ruokapöydässä :D.

 


Tänään Janne lähtee takaisin Kajaaniin ja minulla on puvustuspalaveri ja Panin harjoitukset. Siinä se päivä oikeastaan meneekin. Aamupalaa!

Ei kommentteja: